Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. διαθέτει νέα ιστοσελίδα (erasmus.panteion.gr) στην οποία μπορείτε να βρείτε όλη την πληροφόρηση για το Πρόγραμμα. Το παρόν blog δεν αποτελεί ενημερωμένο διαδικτυακό τόπο του Τμήματός μας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 16/12/2014

Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Ημερίδα για τους φοιτητές που επιθυμούν να μετακινηθούν με το Πρόγραμμα Erasmus+ την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-16. 
Στην εκδήλωσή μας απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου καθηγητής κ.Γρηγόρης Τσάλτας, και η έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε με ομιλία του Αναπληρωτή Πρύτανη Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Ιδρυματικό Συντονιστή του Προγράμματος καθηγητή Στέλιο Περράκη.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ακαδημαϊκοί και τμηματικοί συντονιστές. Μεταξύ αυτών παρέστησαν οι:
- Ομότιμος καθηγ. Τμ. Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας κ. Γ.Κοντογιώργης, - Ομότιμη καθηγ. Τμ. Δημόσιας Διοίκησης κα Σ.Αδάμ
- Καθηγ. Τμ. Κοινωνιολογίας κα Β. Αρτινοπούλου
- Καθηγ. Τμ. Ψυχολογίας κα Σ.Μαντόγλου 
- Καθηγ. Τμ.  Κοινωνικής Πολιτικής κ. Α. Μωυσίδης
- Καθηγ. Τμ. Ψυχολογίας κα Ξ. Χρυσοχόου
Αναπλ. καθηγ. Τμ. Επικοινωνίας Μέσων και Πολτιισμού κα Μ.Ψύλλα
Αναπλ. καθηγ. Τμ. Κοινωνιολογίας κ. Γ.Καραμπελιάς
- Επίκ. καθηγ. Τμ. Κοινωνιολογίας κα Π.Γεωργοπούλου
- Επίκ. καθηγ. Τμ. Κοινωνικής Πολιτικής κα Ε.Πρόκου









Στην εκδήλωσή μας πραγματοποιήθηκαν συνδέσεις μέσω skype με φοιτητές του Παντείου που βρίσκονται ήδη στο εξωτερικό, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας την εμπειρία τους.
Βρίσκονταν μαζί μας φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει την εμπειρία τους, οι οποίοι μας έδωσαν πολλές πληροφορίες για τα Πανεπιστήμια και τις πόλεις που επισκέφθηκαν, ενώ πολλές σημαντικές πληροφορίες μας έδωσε και ο Σύλλογος φοιητών Erasmus Παντείου (ESN).

Η Προκήρυξη για την υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16 αναμένεται να δημοσιευθεί εντός του προσεχούς διαστήματος.